Venster van hoge kwaliteit

Waarde en comfort toevoegen aan uw huis is net zo eenvoudig als het installeren van een nieuw raam in Ottawa en de omliggende gebieden van Canadian Comfort Windows & Doors. Van luchtstroom en verlichting tot isolatie en beveiliging, een raam is een essentieel onderdeel van elke kamer. Oudere houten en glazen ramen kunnen na verloop van tijd bekrast en vertroebeld raken. Door de installatie van ramen ziet uw huis er niet alleen beter uit, maar wordt ook de energie-efficiëntie van uw huis verhoogd, wat leidt tot lagere energiekosten.

 
We kunnen moderne ramen met dubbele beglazing installeren, waardoor ze de warmte veel beter kunnen vasthouden dan oudere enkelvoudige beglazing. U zult in de winter een enorm temperatuurverschil merken wanneer uw centrale verwarming effectiever is en in de zomer wanneer uw airconditioning niet zo hard hoeft te werken om uw huis koel te houden. Als uw energierekening omhoog schiet, is het misschien tijd voor raaminstallatie van de vertrouwde installateurs van Ottawa. Nieuwe ramen zorgen voor meer natuurlijke verlichting, verminderen geluid en bieden bescherming tegen UV-stralen. Moderne ramen hebben minder onderhoud nodig in vergelijking met oude en traditionele kozijnen. Oude ramen vereisen uitgebreide reiniging, opnieuw schilderen en overspuiten. Met nieuwere en duurzamere frames kunt u meer tijd besteden aan het comfort van uw huis.

Duurzame ramen verhogen de beveiliging van uw eigendom. De rechtse ramen bieden bescherming tegen indringers en het glas zou niet uiteenspatten in grote gekartelde scherven die uw gezin in gevaar zouden brengen, maar in plaats daarvan in kleine, onschadelijke fragmenten die gemakkelijk weg te vegen zijn.

Installatie van ramen in uw huis verhoogt het comfort voor u en uw gezin.

Waarom kiezen voor installatie?

voor installatie

Lowe’s heeft alle tools en bronnen die je nodig hebt om het voor elkaar te krijgen. We bieden professionele, onafhankelijke installateurs, een arbeidsgarantie van minimaal één jaar en speciale financieringsopties die bij uw budget passen.

De installatie begint

Uw projectteam beheert alle details van de vensterinstallatie van begin tot eind, zodat u dat niet hoeft te doen. Er is eersteklas talent en teamwerk voor nodig om een ​​grote buiteninstallatie te realiseren.

Leave a Comment